Snowkite freestyle tunti

40.00 sis alv 24%.

Oletko kenties jo pitkään harrastanut lajia ja haluat esimerkiksi apua hyppytekniikkaan, snowkite unhookkailun alkeisiin tai vaikkapa vain jonkun, joka tsemppaa sinua saavuttaaksesi hurmostason, jolla uudet temput sujahtavat takataskuun?

tuotetunnus (SKU) freestyle Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Monet harrastajat varmasti huomaavat, että uusien asioiden oppiminen on vaikeaa. Aina sessioiden alussa turvaudut niihin vanhoihin, jo opittujen temppujen tekemiseen, oppimatta kuitenkaan mitään uutta. Monien vaativimpien temppujen harjoitteleminen vaatii uskallusta, oikeaa opastusta, kaatumista, kaatumista ja vielä kerran kaatumista. Sitten se onnistuu!

Autamme sinua mielellämme uusien asioiden, temppujen sekä hyppytekniikan hiomisessa yms . Saattaa olla todella pienestä kiinni, että jokin pala ei loksahda kohdalleen vaikka yritys on kova. Autamme sinua löytämään sen puuttuvan palan ja näin viemään harrastuksesi täysin uudelle tasolle.

Kurssille osallistuminen edellyttää oppilaan omien välineiden käytön. Mikäli kuitenkin sinulla on puutteita esimerkiksi leijojen koossa kovan tuulen sattuessa harjoitus päivälle, kerrothan siitä meille ennen jäälle lähtöä niin osaamme varautua asiaan.

Kurssin varaaminen.
Ostettuasi kaupastamme haluamanne määrän freestyle- tunteja, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisista treenipäivästä. Mikäli kurssitus ei olosuhteiden vuoksi onnistu, siirrämme kurssia eteenpäin haluttuun ajankohtaan.

Minimi-ikä kurssille osallistumiseen?
Kurssilaisen tulee olla vähintään 12- vuotias, myös alle 18- vuotiaille edellytämme vanhempien suostumusta kurssille osallistumiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.