Jussa Loueniva 2019-01-21T13:29:31+00:00

Project Description

ARMY MEMBER

Kuka olet, mistä tulet ja miten olet ajatutunut aikoinaan lajin pariin?
Olen Jussa, positiivinen uusia juttuja fiilistelevä luonnon ystävä Kemijärveltä! Oon harrastanut lumilautailua jo pidempään ja satuin näkemään mainoksen ”vesilumilautailusta”. Ajattelin, että tuonne on päästävä! Samana kesänä kävin kokeilemassa ja heti nappas!

Sponsorit?
Slingshot Finland, Asenne Surf.

Oot Slingshotin Suomi tiimin uusin ja nuorin kiinnitys, onks paineita?
Haha, ei laisinkaan! Täähän se on paras paikka, kun on kokeneemmat koutsaamassa eteenpäin!

  • Lauta: 2019 Windsor

  • Lempispotti Suomessa: Ukkohallan kaapeliparkki
  • Lempispotti ulkomailla: Hip-Notics

JUSSA LOUENIVA

Mikä lajissa viehättää?
Vapaus toteuttaa itseään, muut saman henkiset harrastajat ja se tunne minkä saa kun keksii tai ländii jotain uutta! Tosi siisti fiilis ihan vaan leijua veden päällä.

Mikäs sun lempispotti on täällä Suomessa, entä ulkomailla?
Kyllähän se on Ukkohallan kaapeliparkki, ainoa kokopitkä Suomessa, siellä on aina huippu meininki! Ulkomailla oon käynyt vaan Hip-Noticsissa, mutta lähdin heti perään toisen kerran. Siellä ilmapiiri on aivan huikee ja asiakkaista todella välitetään.

Kummitteleeko mielessäsi mitään temppua tai tempausta joka olisi pitänyt jättää tekemättä?
Mun ajattelumalliin on iskostunut ”Yleensä harmittelee niitä asioita, joita on jättänyt tekemättä kuin niitä joita on tehnyt”. Uudet asiat, tempaukset tai temput on aina olleet mahtavia kokemuksia, lisää lisää!!

Oot kova snoukkaamaan myös, uskotko että snoukkaamisesta on apua tässä lajissa?
No todellakin on! Lajeissa on niin paljon samaa! Parkkilaskijalle ei voi kuvitella parempaa kesätreeniä, vesillä nähdään!

Millä laudalla ajat ja miksi?
Kaudelle 2015 valitsin James Windsorin Pro modelin Slingshot Windsorin. Lauta on suunniteltu suoriutumaan kaikesta kaapelilla. Nosen ja teilin flexaavuus, poppaava ja smoothisti ländäävä muotoilu, pienet moldatut kanavat pohjassaa antamassa pitoa kovaan kanttaukseen ja alastuloihin, just täydellinen!

Jos Slingshot Beach Partyt järkätään vielä tulevaisuudessa, meinaatko osallistua?
Vähintään osallistun, aletaanko jo järjestää?! Mahtava idea!

Monta kertaa viikossa treenaat ja mitä?
Treenaan salilla 3-5krt viikossa, olen keskittynyt koko kehon vahvistamiseen. Nyt pääsee jo rinteeseenkin treenaamaan ja se tulee kyllä olemaan suuri osa, lajeissa tosiaan on paljon samaa! Pre-season treeninä keskityn pari kuukautta loukkaantumista ehkäiseviin, liikkuvuutta parantaviin liikkeisiin kaapeleilla ja tasapainoon.

Onko joku sessio jäänyt erityisesti sun mieleen?
Kaikki ne yhdessä vedetyt sessarit, joissa tyypit pistää vuorotellen semmosta temppua ettei voi kun nauraa, se fiilis!

Kuinka korkeella sun tavoite rima on tällä hetkellä?
Haluan säilyttää sen innon ja tunteen, jonka tästä hommasta saa ja jakaa se muiden kanssa. Oppimalla uutta siihen fiilikseen pääsee ja samalla kehittyy lajissa kuin itsestään! Kisaan SM:ssa joka vuosi ja olisi siistiä käydä katsomassa vähän muidenkin maiden kisoja.

Mitä odotat lajin tuovan sulle ajatellen tulevaisuutta?
Siistejä kokemuksia, ihania ihmisiä, uusia maita, urheilullista elämäntapaa ja pilkettä silmäkulmaan myös vanhemmalle iälle 😉

Back to Army!