Timo Koski 2019-02-01T21:53:23+00:00

Project Description

Timo Koski

ARMY MEMBER


Kuka olet, mistä tulet ja miten olet ajatutunut aikoinaan lajin pariin?
Timo Koski, Vaasasta. Tällä hetkellä olen päätoiminen kiteilijä. Ajoin kilpaa moottoripyörillä 70-80-luvulla, siirryin purjelautailuun joskus vuonna 1980 ja 2000-luvun alussa ”Kake” Kauko Heikkisen opastuksella siirryin leijailun pariin.

  • Leija: Slingshot Rally 12m2, 9m2 ja 7m2.
  • Lauta: Asylum
  • Lempispotti Suomessa: Storsand/Pikku Maui/Pollari

TIMO KOSKI


Sponsorit?
Vaimo.


Mikä sun lempispotti on täällä Suomessa?
Storsand, Pikku Maui, Pollari.


Olet varmasti yksi aktiivisimmista harrastajista Suomessa, mikä saa sut lähtemään rannalle kerta toisensa jälkeen?
Minulla on hyvä porukka jonka kanssa kuljemme, Kake, Tapsa ym. Jos jollakin ei ole virtaa, niin kyllä tämä porukka saa aina lähtemään, ”aina kannattaa lähteä”.


Millä leijalla ajat ja miksi?
Slingshot Rally 12m2, 9m2 ja 7m2. Rally on tällä hetkellä ylivoimaisesti paras minun käyttööni. 12 neliöisessä alaveto ja kelinkesto on ihan omaan luokkaa, pitää muistaa että en ole ihan sieltä kevyemmästä päästä. Pienemmät koot Rallysta on parasta mitä saa aaltoihin ja kelinkesto näissäkin ihan huikea. Slingshot Rally sopii kaikille!


Kahvi vai tee, tai kenties joku muu juoma?
Tee ja vesi.


Millä laudalla ajat ja miksi?
Lauta vaihtui Slingshot Asylumiin 138x42cm, vaikka vanha lauta Misfit 132x40cm toimi kuin unelma. Uusi lauta on ihan eri tyyppinen kuin vanha, laudan vaihdolla toivon lisää kehitystä omaan kiteilyyni.


Onko joku sessio jäänyt erityisesti sun mieleen?
Kaken ja Tapsan kanssa Pikku Mauilla syksyllä, tuuli 19m/sek lännestä ja puuskaa. Ajoin 7m2 Rallylla, ei mitään ongelmia puuskissa yms, ehdottomasti parasta mitä minä olen kokenut.

TIMO KOSKI

Speedway vai leijasurffaus?
Jos Kake olisi tuonut tämän lajin matkoiltansa mukana jo 80-luvulla, olisin ”säästynyt” muutamalta kolhulta ja siirtynyt heti leijailuun. Ei enää speedwayta, ajelen mielummin polkupyörällä.


Mitä odotat lajin tuovan sulle ajatellen tulevaisuutta?
Uusia ystäviä, terveyttä, viettää aikaa ystävien kanssa rannoilla, saada rannoille monta uutta ”Rally” kuskia, sekä tietysti kehitystä omaan leijailuun.

Back to Army!